25-04-06

Ik wil niet dat je dood gaat!

Gisteren kregen we bericht dat het niet goed gaat met bompa. "Het kan voor elk moment zijn". 's Avonds na het werk Jasper gaan ophalen in de creche. Naar huis, vlug een flesje geven. Wachten op de papa. En vertrekken naar meter en bompa. Toen ik binnenkwam verschoot ik hoeveel hij vermagerd was op korte tijd. Hij lag in het ziekenhuisbed in de living. Hij sliep, met z'n mond open. Het was precies of hij al dood was. Zo mager, zo wit, zo levenloos. Vrijdag wordt hij 90. Mooie leeftijd? Ja.... maar een mens is altijd te jong om te sterven, niet? Waarom moeten we sterven? Waarom.... Ik begrijp het niet.

En meter, ocharme. Ze ziet zo af, ze wil niet alleen achter blijven. Ze zag er zo ongelukkig uit gisteren. Wat zal er met haar gebeuren? Zal ze het aankunnen? Ze is zelf al 84. Zal zij ook gaan binnenkort? Ik wil niet dat ze sterven. Ze horen bij de familie. Het zal heel anders zijn zonder hen. 

Ik ben blij dat bompa Jasper heeft gekend. Z'n eerste achterkleinkind. Maar ik had zo graag dat Jasper bompa had gekend. Hij zal nooit weten wat voor iemand bompa was. Ik zal zeker over hem vertellen. Ik wil dat hij hem kent. We zullen hem zeker niet vergeten. Bompa, ik hoop dat je rust vind hierboven en dat ik je ooit zal terugzien.

En meter, alsjeblieft hou je sterk! Ik wil niet dat ook jij gaat! We helpen je door deze moeilijke periode!

11:49 Gepost door Karen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

*** Droevig nieuws. Maar zo gaat het leven... Het is voor ieder van ons zo jong of oud het maakt dikwijls geen verschil uit. Sterkte wens ik je en aan de andere leden van je familie ook.

Gepost door: emmy | 25-04-06

De commentaren zijn gesloten.