09-05-06

Mannen.... wat doe je ermee.... ?

M'n ventje is een echte PC-freak. Hij zou heel de dag over computers kunnen klappen. Gelukkig houdt hij zich thuis wat in, omdat hij weet dat ik snel afdwaal als het wat saai wordt. Want ik zou zot worden moest hij heel de dag alleen maar over PC's klappen. Dat moet hij maar met z'n vrienden doen, want die zijn ook zo.

Zoals de meeste PC-freaks neem ik aan, is m'n ventje zo lui als het maar zijn kan. Hij weet dit van zichzelf ook wel, maar is zelfs te lui om er iets aan te doen.

Ik was, vroeger toen ik nog thuis woonde, ook te lui om m'n handen uit de mouwen te steken. Maar met te gaan samenwonen, heb ik geleerd dat je huis overhoop komt te liggen als er niets gebeurd, gek he? . Vroeger werd alles voor je gedaan, je was, je plas, je eten op tafel, .... . Nu heb ik regelmatig een berg strijk liggen, ik moet nu zelf kuisen en zorgen dat er eten op tafel komt. Maar spijtig genoeg beseft m'n ventje dit niet, of wil hij het niet beseffen (hoe hard ik soms ook probeer).

Zijn alle venten zo lui? Of heb ik pech?

Pas op, ik zie m'n ventje doodgraag, ik zou hem voor geen geld in de wereld willen missen. Maar toch zou ik willen dat hij soms toch eens z'n  handen uit z'n mouwen steekt en me een handje helpt in het huishouden.

 

Mannen.... wie heeft ze gemaakt, en waarom?

13:32 Gepost door Karen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Thx voor je bezoekje Je blog leest ook heel vlot. Ik was dit ook voor mezelf begonnen om achteraf eens te lezen wat je allemaal op korte tijd meemaakt, en daar verschiet je soms van. Wat mannen betreft, ik besef ook dat mijn vrouw meer doet dan mij, maar als ik wat lui ben kan ze me door haar subtiele aanpak doen inzien dat ik toch iets moest gedaan hebben en dat helpt meer dan "reclameren". Succes!

Gepost door: fozzy | 09-05-06

De commentaren zijn gesloten.