15-05-06

Poging tot zelfmoord? Waarom!?

Vrijdagavond hadden we bij B. (broer van M., m'n vriend) en A. thuis afgesproken met een paar vrienden. We hadden ons buiten in de tuin gezet, omdat het weer zo goed was. Jasper was mee. Rond 22u30 kreeg A. telefoon. Het was m'n schoonmoeder. Ze vroeg meteen of dat B. of M. er was. M. nam de telefoon. Ik zag al meteen aan z'n blik dat er iets niet juist was. Hij legde de telefoon neer en vertelde dat hij naar z'n ma moest. M'n schoonmoeder zei dat m'n schoonvader gebeld had dat ze hem moest komen halen in het bos. Hij had op z'n medicatie alcohol gedronken en kon niet meer verder rijden (eerder op de avond was hij boos?/depri?/ambetant? thuis vertrokken).  Hij was naar het schijnt al een week depressief en wou zich van kant maken (voor de zoveelste keer heb ik pas gehoord). Hij had een afscheidsbrief geschreven (ook voor de zoveelste keer). Toen M. en m'n schoonmoeder bij m'n schoonvader arriveerde lag hij daar totaal uitgeteld en 'gedrogeerd' in z'n auto. Hij kon nog vertellen dat de flikken geweest waren, maar hoe hij naar huis gebeld had(had gsm niet bij) en wat de flikken gezegd hadden, wist hij niet. Na m'n schoonvader en moeder thuis afgezet te hebben is M. mij en Jasper komen ophalen bij B. en A. en zijn we naar huis gereden. We konden niet begrijpen hoe dat m'n schoonvader dit had kunnen doen. Hij had pas te horen gekregen dat B. en A. gingen trouwen en hij heeft een pracht van een kleinzoon van bijna 9 maand, Jasper. En toch wil hij hiervoor niet verder gaan. Betekent dit dan helemaal niets voor hem!!!???

Zondag zijn we voor moederdag naar m'n schoonouders geweest. En NATUURLIJK werd er gedaan of er niets aan de hand was, of dit nooit gebeurd was. Ik vind dit erg, heel erg. Hoe kun je nu zoiets negeren, ik begrijp m'n schoonmoeder niet. Is het zo een gewoonte geworden dat haar man van tijd tot tijd depressief wordt en zich van kant wil maken, dat ze er zich bij neer heeft gelegd? Het schijnt dat m'n schoonvader lang geleden al in behandeling is geweest bij een psychiater. Dit heeft wel geholpen, maar alleen maar tijdelijk. Ik hoop dat ze er iets aan zal doen, want ik wil niet dat M. op een dag een telefoon krijgt dat z'n vader zich van kant heeft gemaakt.....

12:56 Gepost door Karen | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

Soms Soms is het leven ook zo verdomd zwaar om te dragen dat je er liever de brui aan zou geven dan er nog maar eens je schouders onder te steken. Niemand geeft graag toe dat hij het niet aankan faalt. Hulp vragen is dan ook heel moeilijk.

Gepost door: CokeLover | 15-05-06

*** Hopelijk ziet je schoonvader op tijd in dat het leven zoveel meer is dan die depressieve periodes... hij zou inderdaad moeten leren genieten van de mooie dingen in zijn leven... bvb zijn kleinzoon. Het is natuurlijk gemakkelijk gezegd voor ons als buitendtaanders hé.
Bedankt voor je gelukwensen...
Groetjes
Lucky

Gepost door: Luxky | 16-05-06

°°° Het leven kan inderdaad soms heel zwaar zijn..
maar er is ook nog zoveel wat wel de moeite waard is.
Hopelijk ziet jouw schoonvader dit (terug) in...

Gepost door: viviane | 16-05-06

ja waarom ik vind dat niet kunnen da hij zo iets doet en dan volgende dag doen of er is niets gebeurt ik heb zelf mijn beste vriendin gevoden doen ze haar verhangen had voor haar was ik telaat ik hoop dat je schoonvader de volgende keer eerst aan de mensen denkt die hem dierbaar zijn en dan aan zich zelf het zijn niet alleen de sporen die je achter laat maar ook de mensen die je achter laat en dat is erger want zij moeten je missen en jij hebt er geen last van want jij ben weg denk daar eens over na groetjer van vanessa beauprez

Gepost door: vanessa beauprez | 16-01-08

De commentaren zijn gesloten.