16-05-06

M'n liefde, m'n leven, m'n zoontje...... m'n Jaspertje....

Ik heb nog nooit van iemand zoveel gehouden als van m'n zoontje. Elke dag hou ik meer en meer van hem. Elke dag groeit m'n liefde nog voor hem. Hij is m'n alles, m'n leven. Nooit had ik gedacht dit gevoel ooit te mogen/kunnen voelen. En hier is het dan. Toch prachtig he, zo'n klein wezentje. Zo klein, en toch al zo groot. Binnen 12 dagen is hij al 9 maand. Wat gaat de tijd toch vlug.
Hij kan sinds kort z'n voetjes in z'n mond steken. Toch wonderlijk dat ze dat kunnen, dat wij dat ooit gekunnen hebben. Nu moet ik zoiets niet proberen, of ik breek gewoon in twee :-p
Jasper kan uren aan een stuk rollen van de ene kant van de kamer naar de andere kant. Kruipen doet hij (nog) niet. En tandjes heeft hij ook nog niet. Maar brabbelen kan hij als de beste. Hij is zoooo'n vrolijk ventje. Je moet maar een beetje gek doen en hij schaterlacht al. Zoooo schattig. Ik had nooit kunnen denken dat ik zo'n mooi lief ventje op de wereld zou kunnen zetten.

Binnenkort beginnen we aan een tweede kindje. Een broertje voor Jasper zou tof zijn. Maar een meisje is ook goed natuurlijk.

22:56 Gepost door Karen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.