19-05-06

BLIJVEN!!!!!!!!!! (Prettig weekend iedereen! )

Nog een half uurtje en ik stop met deze saaie werkweek!

Misschien is het toch maar beter om deze job te behouden, hoe saai hij ook mag zijn. Een vast contract is heel belangrijk in deze tijden van 'hoge brandstofprijzen', 'onbetaalbare woningen' en 'alle prijzen die naar boven worden afgerond'. Albert-de-vos heeft gelijk: "Blijven verdorie als je een vast contact hebt...Ook voor je zoontje!" VOORAL voor m'n zoontje zou ik zelfs durven zeggen. Ik wil dat hij niets te kort komt.

Dus m'n besluit staat vast: BLIJVEN!


 

16:19 Gepost door Karen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

*** Ja de dag van vandaag ben je over niets meer zeker en blijf je soms beter waar je bent. Groetjes en een fijn weekend.

Gepost door: emmy | 19-05-06

job Bedankt voor je berichtje. Vraagje : wat voor werk doe je juist? Want een job waar je weinig moet doen en waar je rustig op 't net kan rondsurfen, daar zouden veel andere mensen voor vechten. Maar ik begrijp't wel : jij wil je job graag doen en't gevoel hebben dat je iets bijdraagt aan de maatschappij, dat je iets nuttig doet. En dat heb je natuurlijk niet bij deze job, op den duur voel je je behoorlijk inwisselbaar.
Groeten

Gepost door: Portishoofd | 19-05-06

Je job houden meiske... ...beter één vogel in de hand dan 10 in de lucht !!!
En zo er niet genoeg werk is, dan nog is dat jouw schuld toch niet zeker. Wellicht keren de tijden nog eens en is er plotseling veel werk zodat jij je tóch nog nuttig zal gaan voelen bij deze baan...
En inderdaad... jouw baan is in zekere zin een "toekomstwaarborg" voor Jasper... Lieve groetjes en hou de moed er in !!!
Lucky

Gepost door: Lucky | 22-05-06

De commentaren zijn gesloten.